2009. augusztus 3., hétfő

Film - Doktor szöszik

Valamelyik meleg, fülledt délután néztem ezt a filmet, ami az akkori hangulatomnak meg is felelt. Nem nagyon kellett koncentrálni, és mást is tudtam közben csinálni. Elvileg ez a Doktor szöszi 3. része, ami Elle két unokahúgáról szól. Ahogy sok oldalon láttam, ahogy jellemezik: szirupos, rózsaszín filmecske két szőke cicáról. Ami így, ahogy van, igaz is. De az az egy biztos, hogy én mégegyszer nem fogom megnézni. Kis felejthető film, de kikapcsoló.

"Amikor Elle Woods fiatal, szőke unokatestvérei, Annabelle és Isabelle elköltöznek Angliából Kaliforniába, magukkal hozzák a rózsaszín ruháikat, kiskutyáikat, és így otthonosabban érzik magukat. Mindazonáltal azt veszik észre, hogy nagyon messze állnak a felsőoktatásra felkészítő iskolájuk egyforma egyenruhájától és a pénzre összpontosító struktúrától. Amikor az iskola uralkodó "bandája" bele akarja vonni a lányokat egy bűncselekménybe, Annabelle-nek és Isabelle-nek arra kell használniuk az okosságukat és a bájukat, hogy letisztázzák az ügyet és megmutassák az iskolában, hogy az osztályteremben vagy a bíróságon sem szabad lebecsülni a szőkéket.

Egyéb címek:
Doktor Szöszik
Nemzet: amerikai
Stílus: vígjáték
Hossz: 85 perc"

2 megjegyzés:

PuPilla írta...

szia Picurka!

Van egy hiba az első mondatban: fülledT. :) Jó a blogod! Tetszik a sok pötty és az a bonjour kép is nagyon szép! :) Meg persze a tartalom ;) :)

Móni írta...

Szia!
Köszi a hibára a figyelmeztetést, mindjárt ki is javítom. :)
ÉS köszönöm a dicséretet is! (irul-pirul)