2009. augusztus 21., péntek

Film - A spanom csaja

Ezt a filmet pedig ma néztem meg, és nagyon tetszett. Az a tipikus romantikus vígjáték egy kis humorral fűszerezve. Egyik kedvenc színésznőm Kate Hudson, próbálom minden filmjét megnézni, ez pedig most jött szembe velem a filmgyűjteményembe. És nem sok filmről mondom ezt, de még akartam nézni, még még még.... :)))) Arra vagyok a legjobban kíváncsi, hogy vajon ez a mi kis hazánkban is megtörténhet-e, hogy vannak-e ilyen pasik, akik ilyeneket csinálnak, és akik felfogadják. Ez talány marad a számomra. :)

A spanom csaja
My Best Friend's Girl

amerikai
vígjáték

Hossza: 101 perc
Gyártás éve: 2008

Rendező: Howard Deutch

Főszereplők:

Dane Cook (Tank)
Kate Hudson (Alexis)
Jason Biggs (Dustin)

Alexis (Kate Hudson) okos, gyönyörű, szexi és önfejű, minden férfi álma. Így Dustiné (Justin Biggs) is, aki öt hét randizgatás után annyira begőzöl a szerelemtől, hogy a lány ijedtében gyorsan lapátra is teszi. Nincs mit tenni, az elkeseredett fiú szakemberhez fordul, aki történetesen Tank (Dane Cook), a legjobb haverja. A bármelyik lányt könnyedén megkapó és megbántó Tank ugyanis különös „szakmát” választott: frissen kirúgott férfiak ex-barátnőit viszi randizni. Méghozzá életük legrosszabbjára. Minden erejével azon van, hogy pokollá tegye a randevút, olyannyira, hogy a lány visszasírja régi pasiját, és hanyatt-homlok meneküljön egykori kedvese karjaiba.

Alexis azonban más tészta, Tank eddigi legnagyobb kihívása. A lány az első ugyanis, akiről leperegnek a trükkök és tudja, hogyan reagáljon a szerelmi blöffre. A dolog nem alakul túl jól, vagyis inkább túl jól alakul, és Tank egyre kevésbé „szakmai” szemmel tekint az ügyre, inkább valami furcsa bizsergést érez…

A spanom csaja vad és szexi komédia Howard Deutch rendezésében, aki eddigi vígjátékaival (A nagy kiruccanás, Még zöldebb a szomszéd nője, A furcsa pár 2.) már biztosította helyét Hollywood nagy nevettetői között.

Szereplők: Lizzy Caplan (Ami), Alec Baldwin (Professor Thompson), Diora Baird (Rachel), Riki Lindhome (Hilary), Mini Anden (Lizzy), Hilary Pingle (Claire), Nate Torrence (Craig), Malcolm Barrett (Dwalu), Taran Killam (Josh), Faye Grant (Merrilee)

Munkatársak: Forgalmazó: Fórum Hungary , író: Jordan Cahan, Zene: John Debney, Operatőr: Jack N. Green, Vágó: Seth Flaum, Látványtervező: Jane Ann Stewart, Jelmeztervező: Marilyn Vance, Producer: Guymon Casady, Producer: Dane Cook, Producer: Adam Herz

Premier: 2008. szeptember 18. (Magyarország)

Nincsenek megjegyzések: