2009. augusztus 3., hétfő

Sorozat - Szellemekkel suttogó 3. évad

Már nem is tudok róla mit írni, mert mindent leírtam, csak annyit, hogy nagyon JÓÓÓÓÓ! Szeretem nézni, mindig is szeretni fogom. Igaz volt benne olyan rész, amit már így visszagondolva, nem néztem volna meg este, de hát így jártam. Nagyon kíváncsi voltam a végére, ugyanis olvastam itt, a világhálón, hogy a 4.évad első részének az lesz a címe, hogy Jim temetése, és a kíváncsiságom hatott is, mivel megnéztem az első rész belőle. De én nem értem. De majd kiderül. Azt az egyet sejtem, hogy biztos meg fog halni. De ez csak én véleményem!

Epizódok listája:

"The Underneath">>>Melinda találkozik egy olyan nővel, akinek a halott apja Melindát okolja a felesége hirtelen halála miatt. Egy tizenéves fiú Justin,megveszi Melinda képeit és észrevesz egy olyan embert, aki megjelenik mellette.

"Don't Try This At Home">>>Egy főiskolai lánynak, Rachelnek, a szelleme elkezdi üldözni az osztálytársait. A lány meghalt miután megpróbálta a barátaival megidézni Bloody Maryt, és most cselekszik ilyen meglepően és kísértí őket. Azt gondolta, hogy ő valóságban volt Bloody Mary.

"Haunted Hero">>>Jim barátja, Matt memóriaveszteséggel tér haza miután tengerentúlon szolgált a küldetésében . Matt furcsának tűnik mindenkinek, aki ismeri őt a barátnőjét beleértve. Melinda azt találja ki, hogy Matt az egyetlen, aki életben maradt a csapatában Irakban, és nem tudja miért. A halott katonák szellemei megjelennek Melindának és felfedik az igazságot.

"No Safe Place">>>Egy ügyvéd,akinek neve Shane, Melindának segítségét kéri, hogy megpróbálja megakadályozni, hogy a női lesvadásza, Coleen, kísértse őt, miután meghalt. Melinda felfedezi, hogy Shane nem mondhatja el az egész igazságot neki. Melinda rájön arra, hogy Shane lesz ténylegesen az, aki miatt Coleen és Melinda élete veszélyben lehet.

"Weight Of What Was">>>Melinda és Rick Payne professzor beszélgetnek Claudiával, egy olyan főiskolai professzorral, akinek egy diákkal való titkos kapcsolata volt, és aki nemrég meghalt egy autóbalesetben. A barátja, Sophie öngyilkosságot követett el, és Melindának meg kell próbálnia segíteni átkelni a fénybe.

"Unhappy Medium">>>Amikor egy fiatal nő eltűnik, a család felteszi, hogy ez egy emberrablás de váltságdíjfeljegyzés nincs. Jim és Melinda megvitatják az ügyet. A család kapcsolatba lép egy olyan médiummal, akinek Melinda hisz, Melinda beszél a családdal és felfedezi, hogy valami más történt a hiányzó lánnyal.

"Bad Blood">>>Melinda élete bonyolulttá válik mikor egy olyan kísérteties párral találkozik, aki szeret csínyeket csinálni, és fájdalmat okoz egy apának. és a lányának, miután beköltöznek abba a házba, aminél a szellemek laknak. Melinda felfedezi, hogy a szellemek felelősek egy olyan embernek a haláláért, akiről kiderül, hogy csak egy éves.

"All Ghosts Lead to Grandview">>>Melinda és Jim gondoskodnak egy fiatal lányról, Beccáról, aki azt mondja, hogy szintén látja a szellemeket. Azt mondja, hogy elfutott, mert senki nem hinné azt, hogy szellemeket láthatna. Melinda azt veszi észre, hogy Beccát kísérti egy szellem, Daniel. Becca azt akarja a szellemektől, hogy menjenek el, de Melinda meggyőzi Beccát, hogy próbáljon meg segíteni Danielnek . Daniel azt mondja Beccának, hogy a szüleit keresi, de nem találhatja meg őket.

"Holiday Spirit">>>Melinda egy fiatal fiúnak Riley-nek segít karácsonyfát dísziteni,amikor Melinda megpróbálja megkérni őt, hogy mesélje el hogy mi történt az apjával és a ház körül. A szellem megjelenik , aki hisz abban hogy ő Santa Claus ,és elmodja hogy Riley-nek több időt kellene az apjával töltenie.

"Slam" (a.k.a. Slambook)>>>Melinda segít Nednek az új iskolájában, ahol több különböző szellemjárás van. Az eljárásban Melinda csatlakoztatja a véletlen balesetből származó halálesethez visszatért szellemjárásokat és egy olyan szellemet, aki két népszerű diákot okol a halála miatt.

"First Do No Harm">>>Egy tűz után Melinda találkozik egy olyan szellemmel, aki kísérti Jimet. A valóságban ő páciens egy olyan kórházból, ahol megkértek egy ápolót, hogy ölje meg őt, .Ahogy Melinda tanul, rájönn arra hogy a szellemnek semmikőze Jimhez és a tűz esethet.

Home But Not Alone">>>A furcsa események veszikkörül Ned új barátnőjét és a családját. Ned kiáll Melinda mellet, hogy ki hiszi azt, hogy őket kísértheti az elhunyt apjuk. Melinda végére jár ennek és segít összetartani a családot.

"The Gravesitter">>>Melinda szembeszáll a város naplóírójával, Justin Yates-sel és azzal fenyegeti meg Melindát, hogy felfedi őt. Justin végül felfedi, hogy személyes egészségügyi problémáktól szenved és azt mondja Melindának, hogy neki szüksége lesz a segítségére, hogy a másik oldalon megtalálja a halott barátnőjét, ha meghal. A szellemek Grandview alatt nyugtalanabbakká válnak.

"Horror Show">>>Melinda vizsgálja egy főiskolai hallgató szellemjárását, miután a diák színhelyeket használ fel olyan horrorfilmekből, amik tartalmazzák Chuckyt és The Ring japán verzióját.De diák azt akarja hogyToby nézzen szembe a félelmeivel

"Deadbeat Dads">>>Payne professzor találkozik Elliottal, a briliánssal,aki zseni Payne öreg barátnői közül az egyiknek a fia. Azt veszi észre , hogy a fiú majdnem 10 éves és ő lehet a fiú apja, ami feldühíti az elhunyt feleségét. Mindazonáltal Melinda rájön, hogy Payne öreg barátnője nem lehet mindaz, aminek tűnik. Melinda felbérel egy magánnyomozót hogy deritsen ki az édesapjáról dolgokat,

"Stranglehold">>>Melinda az apjáról követ néhány nyomot és megtudja hogy az apja belekeveredett egy gyilkossági ügybe, bepereltek 1979-ben, amiben elítélte Paul Eastmant a gyilkosságban egy 10 éves fiú miatt. Melinda fizet egy látogatást a fiú családjának és felfedezi, hogy ő egy olyan nagyon hajlíthatatlan szellem, ami a házába viheti az emberek irányítását. Melinda élőnek találja az apját, de rájön, hogy lehet, hogy Paul Eastman által megszállott.

"Pater Familias">>>A testi tulajdonok egy sorozata végül vezeti Melindát a válaszokba azokért a kérdésekért, amik neki mindig voltak, - miért az apja hagyta neki ezek közül az évek közül mindegyiket és miért úgy döntött, hogy most visszatér. Valamint Melinda megtanul egy megrázó igazságot az anyájától arról, hogy az apja ki valójában."

Nincsenek megjegyzések: