2009. augusztus 21., péntek

Film - Pomponsrácok

Mivel szabadságon vagyok, ezért próbálok minél több filmet megnézni. Ez volt az egyik, amit kíváncsiságból töltöttem le. Azt kell, hogy mondjam, hogy aki szereti azt a tipikus amerikai, tini filmeket az nézze meg, aki meg nem, az nem. :) Végre láthattam egy másik filmben a Las Vegas sorozatból megismert Molly Simset, akinek szerintem az a szerep és szinkronhang jobban illett, mint ez.

Pomponsrácok (Fired Up)
2009 - amerikai vígjáték - 90 perc

Stáblista
rendező: Will Gluck, forgatókönyvíró: Freedom Jones, operatőr: Thomas E. Ackerman, zene: Richard Gibbs, producer: Matthew Gross, Charles Weinstock, vágó: Tracey Wadmore-Smith;

Szereplők
Nicholas D'Agosto, Eric Christian Olsen (Nick Brady), Sarah Roemer (Carly), Molly Sims (Diora), David Walton (Dr. Rick), Adhir Kalyan (Brewster)

Shawnnak és Nicknek, a Ford Gimnázium két sztárjátékosának esze ágában sincs még egy nyarat a dögunalmas edzőtáborban tölteni, mikor az év legforróbb hónapjait akár több tucat gyönyörű lány társaságában is élvezhetik... méghozzá a pompontáborban! A fiúk eleinte remekül szórakoznak, miközben eljátsszák a ma született bárányt, akiket csak a szurkolás érdekel - így nem is olyan nehéz rávenni a csajokat a meztelen fürdőzésre és a pucér szurkolásra... Ám minden megváltozik, mikor Shawn belezúg Carlyba, az ellenállhatatlanul dögös vezérszurkolóba, aki nem bízik a srácokban - az ő szívének elnyeréséhez pedig az a legbiztosabb út, ha Shawn és Nick győzelemre segíti a csapatot a nyár végén rendezett nagyszabású pomponversenyen!

Nincsenek megjegyzések: