2009. május 31., vasárnap

Film - Megint 17

3 nappal a film magyar premierje után már én is megnézhettem itthon, nyugisan egy kis böködéssel együtt ezt a filmet. Én úgy jellemezném, hogy tipikus amerikai tinifilm. Az én kamaszkoromban Freddie Prince Jr. volt ilyen hatással ránk, és az ő tipikus kamaszfilmjei. :)) Aki szereti az ilyen filmeket (mint én) annak kötelező darab. Van benne egy kis romantika, sport, átváltozás, gimis élet stb. Kellemes kikapcsolódás egy ilyen esős délutánra.

Megint 17
17 Again

amerikai
vígjáték
Gyártás éve: 2009

Rendező: Burr Steers

Főszereplők:
Zac Efron (Mike O' Donnell at 17)

Kamasz korában még mindenkiben bujkál egy Nobel-díj lehetősége, vagy legalább egy sportkarrier, de minimum egy szerető család. Mike (Matthew Perry) gimis korában azt hitte, minden szuper lesz körülötte. De a kosárlabda-sikereinek köszönhető egyetemi ösztöndíjról lemondott szerelme kedvéért, fiatalon családot alapított – és most egy haverjánál húzza meg magát, a munkahelyén alig vesznek róla tudomást… de még az is jobb, mint amikor kamaszgyerekeivel találkozik. Rajta már csak a csoda segíthet.
Hát jön is a csoda, csak nem biztos, hogy segít. Mike hirtelen újra 17 évessé változik (Zac Efron), és újra beiratkozik a suliba. Kénytelen minden fontos iskolai tárgyat újratanulni: hogyan öltözzünk lazán, hogy dumáljunk a csajokkal, milyen cuccok a menők… és el kell viselnie, hogy egy osztályba kerül a saját gyerekeivel. Lehet, hogy helyrehoz pár régi hibát... de helyettük elkövet néhány újat.

Szereplők: Matthew Perry (Mike O'Donnell - Adult), Leslie Mann (Scarlett O'Donnell - Adult), Thomas Lennon (Ned Freedman), Michelle Trachtenberg (Maggie O'Donnell), Allison Miller (Scarlett at 17), Tyler Steelman (Ned Freedman at 17), Katerina Graham (Jaime), Sterling Knight (Alex O'Donnell), Hunter Parrish (Stan), Melissa Ordway (Lauren), További szereplők...


Premier: 2009. május 28. (Magyarország)

Nincsenek megjegyzések: