2009. július 5., vasárnap

Film - Másnaposok + Alkonyat 2X

Tegnap a nagy melegben, muszáj volt valami olyan dolgok csinálnom, amihez nem kell kimennem az utcára, és maradhatok a 'hűvös' szobában. Ezért úgy döntöttem, hogy filmet nézek. Megnéztem ugye az Alkonyatot másodjára, és most mégjobban beleszerettem a filmbe. :)))))))
Utána pedig egy olyan filmet néztem, amire csak annyit mondok, hogy egy állat film! Aki nagyon jókat szeretne nevetni, és egy picit se zavarja a csúnya beszéd, akkor annak ez a film a tuti!

Másnaposok
The Hangover

amerikai
vígjáték

Gyártás éve: 2009

Rendező: Todd Phillips

Főszereplők:

Bradley Cooper(Phil Wenneck)
Zach Galifianakis(Alan Garner)
Ed Helms (Stu Price)
Justin Bartha(Doug Billings)

Házasodni többször is lehet, de legénybúcsú csak egyszer van az ember életében: ezért szokták boldog vőlegények és még boldogabb haverjaik alaposan elbúcsúztatni a legényéletet. Doug (Justin Bartha) két nappal a nagy igen kimondása előtt két haverjával (Bradley Cooper, Ed Helms) és jövendő sógorával (Zach Galifianakis) nekivág Las Vegas-nak, ahol a cimborák olyan alaposan ünnepelnek, hogy másnap reggel kénytelenek rádöbbenni: valahol útközben elveszítették az ifjú férjjelöltet.
Kétségbeesett nyomozásba kezdenek. Szerencsére, az előző napi dorbézolásról maradt néhány nyom: egy tigris a fürdőszobában, egy csecsemő a cipősfiókban és Mike Tyson a nappaliban. Ezek és homályos emlékeik segítségével igyekeznek bejárni előző éjszakájuk minden állomását, mert mire kezdődik az esküvő, elő kell keríteniük a köddé vált vőlegényt!

Szereplők:Jeffrey Tambor (Sid Garner), Bryan Callen (Eddie Palermo), Mike Tyson (Mike Tyson), Gillian Vigman (Stephanie),

Munkatársak: Forgalmazó:InterCom, író: Jon Lucas, író: Scott Moore, Producer: Daniel Goldberg, Producer: Todd Phillips,

Premier: 2009. június 17. (Magyarország)

Nincsenek megjegyzések: