2012. augusztus 4., szombat

Könyv - Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója 4.

Elolvasva: 2012. 08. 03.
Na ez a rész már a számomra izgalmasabban sikerült. Lehet a szerelmi szál miatt, vagy a Genoviai történések miatt, de innen már izgalmasabb lesz (érzem!). :)
A nyafogása Miának még mindig nem meggyőző. Néha már túl sok volt, hogy szeret-e vagy nem? Biztos szakítani fog velem, vagy összejön egy szőke bombázóval a tengerparton stb. Nem tudom, hogy mi is ilyenek voltunk tiniként? Már nem emlékszem tisztán. :))
Grandmere pedig nagyon kezd idegesíteni már engem. Az biztos, hogy kellett egy ilyen szereplő is a történetbe, de én tutira megőrülnék, ha ilyen nagymamám lenne. :) Ez a veszély pedig nem fenyeget, szerencsére. :) :P
A lényeg, hogy minden jó, ha a vége jó! De ennek a sorozatnak koránt sincs vége!

"Mia hercegnő hazaérkezik első hivatalos genoviai látogatásáról, és készen áll az egyetlen igazán fontos dologra: a SZERELEMRE! Mia Thermopolis hercegnő fejedelmi fogadalmai:
1. Abbahagyom a körömrágást.
2. Kedves és udvarias leszek mindenkihez, még a drukkercsajokhoz is.
3. Minden egyes ébren töltött pillanatomban Michael Moscowitzra gondolok!
Miát és Michaelt végre nem választhatja el egymástól semmi és senki. Vagy mégis? Grandmere-nek mintha más tervei lennének… Hajszálpontosan a boldog pár első igazi randija előtt közbejön egy halaszthatatlan hercegi hacacáré. Lehetséges, hogy Michael nem elég jó parti? Lehetséges, hogy Grandmere mást szán Amelia Mignonette Grimaldi Thermopolis Renaldo hercegnőnek?(na ne!)?"


Értékelés: 4

Nincsenek megjegyzések: