2012. augusztus 12., vasárnap

Könyv - Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója 6.

Elolvasva: 2012. 08. 10.
Nem pontosan ott folytatódik ez a kötet, ahol az ötödik abbamarad. Ugyanis nem tudjuk meg, hogy mi történt Miával a nyáron Genoviában. Utalások ugyan vannak, de a teljes nyárról nincs tudomásuk. Gondolom, hogy az írónő ezt ki akarta adni külön kis regénybe, de ez a mai napig nem történt meg.
Ebben a részben elkezdődött az újabb tanév, melyben Miáék már második tanévüket kezdik meg, Michael pedig az első egyetemi évét. Lilly beajánlja Miát a diákönkormányzat elnökségéért tartó választásba, amit Mia nem nagyon szeretne. De Lilly állandóan azt hajtogatja, hogy van egy terve. De hogy mi lesz a vége, azt csak az tudja meg, aki elolvassa ezt a részt!


"Mia-rajongók, figyelem! Végre megjelent a hatodik kötet. Biztosan kíváncsiak vagytok a késedelem okára: egyszerűen arról van szó, hogy Renaldo hercegnő titkosította naplójának e részét – a túlzottan magánjellegű részek miatt! Végül azonban Lilly és Michael hosszas rábeszélése hatásosnak bizonyult: a titkos napló nyilvánosságra került! (E kötetben van utalás a „Valódi és képzelt hercegnők” c. könyvre.)"

Értékelés: 4

Nincsenek megjegyzések: