2010. január 30., szombat

Könyv - Ronda Thompson: Egy vérfarkas szupermodell vallomásai

Elolvasva: 2010. 01. 30
Egy csöpögős, rózsaszín kis light-os történetet vártam a könyvtől, és fele-fele arányban meg is kaptam. Volt benne egy kis izgalom, egy kis rózsaszín, egy kis modell, egy kis szerelem. Összességében jó volt. A végén rengeteg kérdést hagyott nyitva az író, de miután utánaolvastam kiderült, hogy szegény már elhunyt, és nem lesz második rész. Pedig kíváncsi lettem volna, hogy mi is történt Lou édesanyjával, mikor terhes volt, hogyan lett ő nem fajtiszta vérfarkas. De sajnos ezek nyitva maradnak. Egyetlen egy dolog zavart a könyvben, hogy nagy betűkkel volt írva, és kb. 50 oldal a végén reklám, a többi könyv beharangozója.

"Lou Kipinski. A férfiak megőrülnek érte. Bársonyos fehér bőre, formás hosszú combja, millió dolláros mosolya a modellvilág első számú csillagává avatja. Gyönyörű nő... halálos harapással. Egyedül gyerekkori barátnője tudja a szörnyű titkot, hogy Lou havonta egyszer vérszomjas fenevaddá változik, farkasszőr lepi el a testét, éles tépőfogai nőnek, és nem kegyelmez... Két nőt holtan találnak New Yorkban, akik hasonlítottak Lou-ra. A nyakukon marták meg őket. Miközben egy szadista fenevad liheg a nyomában, Lou-t rémálmok gyötrik; szenvedélyes szeretkezések, melyek szörnyű mészárlásba torkollanak. Vajon tényleg az ünnepelt sztár járja éjjel az utcákat zsákmány után kutatva? Ahelyett, hogy vonyítana a holdra, Lou magándetektívet fogad, aki szintén nem akárki... A New York Times bestseller írója Ronda Thompson felejthetetlen karaktert teremt napjaink "báránybőrbe bújt farkas" történetében. Celebek, sztárok, modellek és rajongók; mind mások, mint aminek képzeljük őket. Sikerkönyve humoros, izgalmas és szenvedélyes bepillantás a modellvilág színfalai mögé."

Értékelés: 10/7

4 megjegyzés:

Lobo írta...

Ráadásul nem lesz már folytatás, mert a szerző meghalt, ez a könyv is posthumus jelent meg, pedig nagyon sok elvarratlan szál lenne benne.

Amadea írta...

Szia!

Van neked nálam valami apróság:

Móni írta...

Lobo: nagyon sajnálom, hogy nem lesz belőle már folytatás. :(
Amadea: Köszönöm! :)))

Mosi írta...

Sziasztok:)

Én még csak most találtam rá. Teljesen véletlenül. Egy éjszaka alatt kiolvastam, és muszáj volt rákeresnem, hogy van e folytatás. Mint kiderült sajnos nem lesz.:( Nagyon sajnálom, hogy meghalt:( Pedig igazán jó könyv.:) nekem nagyon tetszett.:) Ez is olyan könyv lett sajnos, hogy nem tudjuk meg mi lett a vége, az írónő elképzelése alapján. Körülbelül olyan mint az Üvöltő szelek. Ott is várnám még a folytatást.:/
Na mind1. azért köszi a tájékoztatást hogy ne várjam a könyv következő részét.:(

Sok puszi:*