2009. szeptember 12., szombat

Könyv - India Knight: Szex, pasik, gyötrelem

Elolvasva: 2009. 09. 11
Őszintén megmondva nem tetszett ez a könyv. A hátoldalon lévő tartalomjegyzéket elolvasva egy könnyed, szórakoztató olvasmányra számítottam. De nekem egyáltalán nem tűnt annak. :( Nem kötött le, nem tudtam teljes mértékben rákoncentrálni. De nagy nehezen végig tudtam rajta magam küzdeni, de mégegyszer tutira nem olvasom el!

"Clara Hutt harminchárom éves, középosztálybeli angol fiatalasszony. Gyereket nevel, háztartást vezet, és egy magazinba írogat. Szép háza, no meg két imádnivaló gyereke van - akik többnyire idegesítik -, nagy, különc, "darabokra hullott", ámde elbűvölő családja, valamint jóképű (bár egyre titokzatosabb) férje. És rendszeresen szeretkezik - nos, többé-kevésbé.
Megvan a férj, a ház, a gyerekek, szóval minden rendben is volna, ám Clara mégis úgy érzi, valami nem stimmel az életében. Talán épp azért, mert mindene megvan, kissé unatkozik, és elég bizarr módon szórakoztatja magát: folyamatosan nassol, jóllehet némi súlyfelesleggel küszködik; zavarba ejtő témákkal szekírozza a barátnőit és a férjét; ráadásul mindenféle eszement helyzetbe keveri magát. Férje egyáltalán nem "veszi" Clara kétségbeesett vészjelzéseit.
A várva várt párizsi hétvégén, amely romokban heverő házasságukat volna hivatott megmenteni, "hajdani szerelmük kihunyó parazsát újjáéleszteni" - mire észbe kap, elhagyott feleség válik belőle.
A nem várt fordulat észre téríti, rátalál régi önmagára, és egy új, izgalmasnak ígérkező szerelem tűnik fel a láthatáron."

Értékelés: 10/4

Nincsenek megjegyzések: