2012. július 31., kedd

Könyv - Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója 2.

Elolvasva: 2012. 07. 30.
Igen, ezen a részen is elég gyorsan túl lehet lenni. Nagyon gördülékeny az írónő stílusa, amivel elénk tárja Mia gondolatait, így szinte észre se lehet venni, hogy már a végére értünk. Pedig ha azt nézzük, hogy szinte pár nap az egész könyv, így elég muris. :)
Pörög Mia és családjának az élete, anyukája és Mr. Giani frigyre lépett és jön az új kistesó. Ott van még barátnője Lilly is, aki néha idegesítő, sőt egyre durvább dolgokat talál ki. És persze beindult a romantika is, de miért pont Kenny? Na majd, a következő részből hátha kiderül!

"Amikor Mia már azt hitte, hogy egész jól megszokta a hercegnősdit, akkor elszabadul a pokol… Az újdonsült genoviai koronahercegnő népszerűsítésére nagyanyja, a rettegett özvegy hercegné főműsoridős tévéinterjút szervez. Mia néhány ártatlanul elejtett megjegyzéssel vérig sérti legjobb barátnőjét, Lillyt, a kirúgás szélére sodorja egyik tanárát, és maga ellen hangolja Genovia teljes lakosságát (ami nem több, mint ötvenezer ember, node mégis…)
Az interjú után botrány kerekedik, ám Grandmére elviselhetetlen uralkodói leckéinek a Plaza Hotelben ez sem vethet véget. Mindehhez jön még Mia mamájának váratlan bejelentése – és egy titkos imádó rejtélyes levelei. Mia az udvari intrika és a New York-i hétköznapok gondjai között őrlődik. A hullámok most is majdnem összecsapnak a feje fölött…
Mit tesz ilyenkor egy jövendő uralkodó?"

Értékelés: 4

Nincsenek megjegyzések: