2011. július 8., péntek

Könyv - Lisa Jane Smith: Vámpírnaplók I. – Ébredés

Elolvasva: 2011. 07. 07.
Nagyon szeretem az ebből a könyvből készült sorozatot, de ez az első része a könyvnek nem nagyon nyerte el a tetszésemet. Lehet nem nagyon voltam ráhangolódva, vagy túlságosan a sorozat van a szemeim előtt, nem tudom. Azt viszont tudom, hogy adok még egy esélyt neki, mivel a második és a harmadik rész is itt van velem. :)
A történet ott indul, hogy Elena Gilbert visszatér szülei halála után Fell's Churchbe. Majd megjelenik Stefan Salvatore új gyerekként, aki Ellena számára nem idegen, csak látszólag Stefan nem érdekli őt. Különc figurának tartják, mivel senki sem látja enni a suliban, vitába száll a történelemtanárral stb. Mindeközben furcsa dolgok történnek a városban, amikhez Stefannak is köze van, Ellena pedig a vizsgálódásaival lavinát indít el.

"HALÁLOS SZERELMI HÁROMSZÖG Elena: az üdvöske. A királylány, aki minden fiút megkaphat, akit akar.
Stefan: komoly és rejtélyes. Szemlátomást az egyedüli, aki ellen tud állni Elenának, még ha próbálja is védelmezni saját múltjának kísértő retteneteitől.
Damon: szexi és veszélyes. Hajtja a bosszúvágy Stefan ellen, aki elárulta. Elszántan próbálja megszerezni Elenát, és gyilkolni is hajlandó érte.
Két vámpírfivér története a gyönyörű lánnyal, aki nem tud választani közülük.
Pillants bele a Vámpírnaplókba és merülj el elborzasztó titkaikban!
Ébredés majd Küzdelem! És űz a szenvedély…"

Értékelés: 3,5

Nincsenek megjegyzések: