2010. július 11., vasárnap

Könyv - Rosamunde Pilcher: Kisded játékok

Elolvasva: 2010. 07. 10
Kedvenc karakter: Ellen
Ez a második Pilcher könyvem, és szó szerint ettem a lapjait. Nem tudtam letenni. :) Nekem ez a kötete is nagyon tetszett, csakúgy, mint a Nyáridő. Volt benne izgalom, romantika, szép tájak. Igaz már az elején le lehetett szűrni, hogy ki kivel fog maradni, de jó volt ez így. Kell néha egy kis ilyen romantikus regény az ember szívének, főleg, ha szabadságon van! :)

"A magányos Victoria életében váratlanul újra felbukkan régi szerelme, akiből az évek során sikeres színpadi szerző lett. A csalfa Oliver még betoppanásánál is nagyobb meglepetést tartogat a lány számára: romantikus utazásra invitálja, méghozzá egy nem mindennapi útitárs kíséretében.
Victoria maga sem tudja, bölcs dolog-e a fíatalemberrel tartani, ám mivel még nem múlt el Oliver iránti szerelme, az esze helyett a szívére hallgat. Kalandos kirándulásuk a skót Felföldre egyszersmind érzelmi felfedezőút: vajon a vidék gyönyörű díszletei között képesek-e feléleszteni szerelmük egykori tüzét – és sikerül-e Victoriának megszelídítenie a csélcsap írót –, vagy végleg elválnak útjaik, és a lány valaki másnak az oldalán találja meg az olyannyira áhított boldogságot?"

Értékelés: 10/8

Nincsenek megjegyzések: