2009. november 29., vasárnap

Sorozat - Szívek szállodája 6. évad

Befejeztem ezt az évadot is, igaz nem lett még mindig a kedvencem. Nem szerettem az első 9 részt, amíg veszekben voltak, de Logan nagyon bejön! :))))

Isten hozta a connecticuti Stars Hollow-ban!
Az festői New England-i városkát 1779-ben alapították, és jelenleg 9973-an lakják, köztük a 32 éves Lorelai és 16 éves lánya, Rory - a Gilmore lányok.
A gyors észjárású Lorelai (Lauren Graham) egy szép régi szálloda vezetője és egyben lánya (Alexis Bledel) legjobb barátnője, bizalmasa és mentora, aki minden igyekezetével azon van, nehogy Rory is elkövesse azokat a hibákat, amelyek miatt neki tizenéves korában félresiklott az élete.

Lorelai hosszú időre eltávolodott kékvérű szüleitől (Kelly Bishop és Edward Herrmann), most azonban visszatérnek az életébe - akárcsak azok az ügyek, amelyek miatt annak idején eltávolodtak egymástól.

Létezhet Szívek szállodája, ha a Gilmore lányok nincsenek együtt? Az 5. évad végén Rory kimarad a Yale-ről, és beköltözik Emily és Richard vendégházába, amivel összetöri Lorelai szívét.A kettétört szív egyik fele mámoros boldogságban úszik, amikor a Luke-kal való kapcsolatában nagy előrelépés történik, míg másik fele zokog, miközben az egész város ki akarja békíteni anyát és lányát. Lehetséges, hogy ehhez egy kívülálló váratlan közbelépése szükségeltetik?

Persze sok más is történik: Lane-nek örömteli meglepetésben van része, Luke-ot pedig olyan meglepetés éri, ami összekuszálhatja kapcsolatát Lorelai-jal. Ami ezúttal sem okoz meglepetést, azok a pergő, sziporkázóan színes Gilmore-féle párbeszédek, a humor és a fordulatos történet, amit minden rajongó imád. Indulhat a 6. évad!

Nincsenek megjegyzések: