2009. november 14., szombat

Könyv - Nora Roberts: Virágok szigete, Merész vállalkozás

Elolvasva: 2009. 11. 12
A héten nagy nehezen sikerült befejeznem ezt a kötetet, de nem volt most rám hatással. :( Történtek az életembe dolgok, amik a hangulatomnak nem tettek jót, és sajnos még egy ilyen szerelmes regény se tette a helyére. De remélem most már jobb lesz, és SEP helyre tesz!

"Virágok szigete

Laine Simmons, az ifjú és hamvas tanárnő az édesanyja halála után azért utazik a buja szépségű Hawaiira, hogy találkozzék apjával, akit tizenöt éve nem látott. A repülőtéren nyomban Dillon O'Brianba, az apja üzlettársába botlik, és meglehetősen hűvös fogadtatásban részesül. Vajon készen áll-e arra, hogy szembenézzen a - helyenként átszínezett vagy éppen elhallgatott - múlttal, és egyben rátaláljon a boldogságra Dillon karjai közt?


Merész vállalkozás

Cozumel apró szigete a béke paradicsoma s egyben tíz éve Liz otthona. Itt senki sem tud mindarról a megaláztatásról és fájdalomról, amelyet elszenvedett, mielőtt elhagyta korábbi otthonát. Ezt a békét dúlja fel egyik alkalmazottjának váratlan meggyilkolása. Amikor pedig megjelenik az áldozat bátyja Jonas, és a saját szakállára nyomozni kezd, végképp minden a feje tetejére áll. Mire Liz feleszmél, jócskán bele is keveredett a bűnügybe, amelyben célpont, vádlott és nyomozó egyszerre. Ráadásul az idegtépő események közepette mind kevesebb ereje marad, hogy megvédje a szívét Jonastól..."

Értékelés: 10/5

Nincsenek megjegyzések: