2009. november 14., szombat

Sorozat - Szívek szállodája 5. évad

Végre bekerült a képbe Logan, aki nekem annyira szimpi, és olyan helyes! :)))))) Az utolsó részt viszont nem szeretem. :(

"Isten hozta a connecticuti Stars Hollow-ban!
Az festői New England-i városkát 1779-ben alapították, és jelenleg 9973-an lakják, köztük a 32 éves Lorelai és 16 éves lánya, Rory - a Gilmore lányok.
A gyors észjárású Lorelai (Lauren Graham) egy szép régi szálloda vezetője és egyben lánya (Alexis Bledel) legjobb barátnője, bizalmasa és mentora, aki minden igyekezetével azon van, nehogy Rory is elkövesse azokat a hibákat, amelyek miatt neki tizenéves korában félresiklott az élete.

Lorelai hosszú időre eltávolodott kékvérű szüleitől (Kelly Bishop és Edward Herrmann), most azonban visszatérnek az életébe - akárcsak azok az ügyek, amelyek miatt annak idején eltávolodtak egymástól.

Lorelai a csúcson: a Szitakötő Szálló hatalmas sikert arat, ráadásul a közte és Luke között bimbózó románctól (amelyre a rajongók régóta vártak) felpezsdül Stars Hollow. Rory hullámvölgyben: egyetem, fiúk és karriertervek terén minden összeomlik, és a kudarc megingatja az eddig magabiztos, talpraesett lányt.

Elevenség, bűbáj és szeszély: a 22 epizódban még több vidám percet szereznek a szeretnivaló, elragadóan bogaras mellékszereplők: Sookie, Paris, Lane, Kirk, Michel, valamint a zsarnoki Gilmore nagyszülők, a dilis városról nem is beszélve."

1 megjegyzés:

Rose Woods írta...

Nagyon jó sorozat, és még a folytatásban is lesz egy-két kanyar. Igazi kikapcsolódás, garantált nevetés egész idő alatt.