2009. november 14., szombat

Sorozat - Szívek szállodája 4. évad

Befejeztem már régebben ezt az évadot, ami az egyik kedvencem. De röpültem tovább!!! :)

"Isten hozta a connecticuti Stars Hollow-ban!
Az festői New England-i városkát 1779-ben alapították, és jelenleg 9973-an lakják, köztük a 32 éves Lorelai és 16 éves lánya, Rory - a Gilmore lányok.
A gyors észjárású Lorelai (Lauren Graham) egy szép régi szálloda vezetője és egyben lánya (Alexis Bledel) legjobb barátnője, bizalmasa és mentora, aki minden igyekezetével azon van, nehogy Rory is elkövesse azokat a hibákat, amelyek miatt neki tizenéves korában félresiklott az élete.

Lorelai hosszú időre eltávolodott kékvérű szüleitől (Kelly Bishop és Edward Herrmann), most azonban visszatérnek az életébe - akárcsak azok az ügyek, amelyek miatt annak idején eltávolodtak egymástól.

Hurrá! Rory megkezdi első évét a Yale-en. Végre! Lorelai megnyitja a Szitakötő Szállót, akkor is, ha ehhez minden pénzére szükségeltetik (plusz némi kölcsönre Luke-tól). Látogassuk meg a Gilmore lányokat egy újabb szórakoztató évad erejéig a Szívek szállodájában!

A sorozat várva várt negyedik évada ismét az elevenség és a nevetés jegyében zajlik. Ó, és persze a szerelem sem maradhat el! Lorelainak megtetszik apja új, fiatal üzlettársa, de az évadot a mellett a férfi mellett zárja, akiről minden rajongó tudja, hogy a legjobban illik hozzá. Rory Cupidója úgy tűnik, szabadságra megy – hogy aztán Dean és Jess egyszerre térjenek vissza az életébe. Sookie egy Daveyvel gazdagodik, Lane saját élettel, Kirk egy barátnővel (!), Önök pedig egy újabb 22 részes Stars Hollow-i vakációval, valamint számos extrával. Fogadják szeretettel!"

Nincsenek megjegyzések: