2009. október 18., vasárnap

Sorozat - Szívek szállodája 3. évad

Még mindig Gilmore lányok lázban égek, és ezen a héten nagyon sok részt tudtam megnézni. Ez köszönhető, hogy szerencsésen megfáztam, a légcsövem és a hörgőim is betegeskednek. De remélem, hogy most már kifele megyek belőle. A harmadik évad az egyik kedvenc évadom, főleg az utolsó részeivel. Nagyon szerettem benne Jesst, ezért sajnálom is, hogy már alig fog visszatérni. :( Folytatom a negyedik évaddal, ami abszolút a favorit nálam! :)

"sten hozta a connecticuti Stars Hollow-ban!
Az festői New England-i városkát 1779-ben alapították, és jelenleg 9973-an lakják, köztük a 32 éves Lorelai és 16 éves lánya, Rory - a Gilmore lányok.
A gyors észjárású Lorelai (Lauren Graham) egy szép régi szálloda vezetője és egyben lánya (Alexis Bledel) legjobb barátnője, bizalmasa és mentora, aki minden igyekezetével azon van, nehogy Rory is elkövesse azokat a hibákat, amelyek miatt neki tizenéves korában félresiklott az élete.

Lorelai hosszú időre eltávolodott kékvérű szüleitől (Kelly Bishop és Edward Herrmann), most azonban visszatérnek az életébe - akárcsak azok az ügyek, amelyek miatt annak idején eltávolodtak egymástól.

Még több móka, még több fellángolás, még több kihunyt tűz: a Szívek szállodájában mindig pezseg az élet! Ezen az ínycsiklandó hatlemezes kiadáson a harmadik évad mind a 22 epizódja megtalálható, és a közkedvelt sorozat rajongói újra elmerülhetnek a hihetetlen hölgyek mindennapjaiban, amelyekből nem hiányozhat a humor és a szerelem.

A változás szele fújdogál Lorelai és lánya, Rory Gilmore háza táján. Persze néhány fejlemény várható volt, mint például Rory érettségije és a felvételi izgalma, de szép számmal akadnak váratlan események is. Rory két pasival kezdi az évet (s már kettő is több a soknál), Lorelai újra lángra lobban Max iránt (talán), Lane találkozik az Igazival (na végre), meglepetés éri Sookie-t (az a kellemes fajta) és a szállót is (az a nem annyira kellemes fajta). A lányok türelmetlenek, hát ne várakoztassuk meg őket!"

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!
Légy szíves írj egy e-mail erre a címre (natashaklimov@gmail.com), mert szeretnénk egy olyan aloldalt létrehozni, ahol a Te bejegyzéseidet is ajánlani tudnánk.
Várom e-mailed. Üdv