2012. október 28., vasárnap

Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény


Elolvasva: 2012. 10. 15.
Egy kicsit elcsúsztam az értékeléseimmel, de megpróbálom most a szünetben utolérni magamat. :)
Először is nézzük a 11. b osztály első félévét.
Kicsit nyögvenyelősen indult nekem ez a rész, de a vége kárpótolt mindenért. A végén meg csak annyit mondta, hogy na ne már, ennyi volt?? :)
Iszonyúan jó a humora az egész történetnek, annyira jó a légköre. Kezdem imádni Kingát, hogy végre egy olyan tökös leányzó, aki meg meri mindenkinek mondani a frankót. Na és hogy ő meg Zsolti? Tuti jó! :) Renit eddig is imádtam, de hogy végre a talpára állt Cortez ügyben, az nem semmi. És a végén a romantikus karácsonyi buli, az minden tini és nem tini lány álma. Voltak benne persze olyan részek, amit nem szívesen olvastam pl.: Reni szüleinek a veszekedése, de hát túl vagyunk rajta és szerencsére minden oké lett velük is. Arnoldot nem tudom hova tenni. :( Virágékat nagyon szeretem és Macu is nagyon szimpatikus lett a számomra. Gomba meg blaaaa.....
Tehát megunhatatlan és kedvenc marad, még mindig.

"Új tanév, új osztálytárs, új konfliktusok, új és régi barátságok, új és régi szerelmek... A 11/b-ben továbbra is "zajlik az élet", miközben többek között az is kiderül, hogy mi történt a párizsi csereutazáson, hogy kicsoda Jérome és Benoit, és vajon ki lopja Dave személyiségét, hogy miért veszélyes a Gomba, hogy Zsák kibe lesz szerelmes és Cortez miért törli ki az összes ismerősét a Facebookon... na és persze, hogy Reni kitől kapta a nyakláncot meg a gyűrűt... Reninek is újabb kihívásokkal kell szembenéznie, de úgy tűnik, egyre jobban felnő hozzájuk... "

Értékelés: 5

Nincsenek megjegyzések: