2010. február 12., péntek

Könyv - Elizabeth Adler: Hotel Riviéra

Elolvasva: 2010. 02. 09
Nem volt eddig időm erről a könyvről írni, egy kicsit sűrűsödnek a dolgok (hagyatéki tárgyalás, könyvrendelés stb.) minden részről.
Ez is tipikus Adler féle romantikus, szerelmes könyv. Örültem neki, legalább elterelte a gondolataimat. Még mindig tetszenek a tájleírások, az ételek leírása, a szerelmi szál kibontakozása, és az izgalom is, hogy kiderüljön ki a rossz.
Tetszett, tetszett, de nem ez volt szerintem a legjobb regénye, amit olvastam.

"A kaliforniai Lola March a csillogó Las Vegasban megismerkedik egy szívtipró franciával, akivel meggondolatlanul össze is köti az életét. A mézeshetek elteltével azonban a férj fütyül az újdonsült arára és a temérdek munkára, amit a francia Riviérán álló bűbájos hotel vezetése jelent. Lola kénytelen kézbe venni az ügyeket, és mikor már úgy tűnik, minden sínen van, a férjnek hirtelen nyoma vész. A szakácstudományát időközben tökélyre fejlesztő asszonynak kevés segítője akad, sőt: bosszúszomjas hitelezők, exszeretők és alvilági figurák jelennek meg a felvirágzó hotel körül, és miközben a rendőrség elől menekülő Lola férje nyomát kutatja, a szerelem is tiszteletét teszi nála, egy amerikai hajóskapitány személyében. A szerzőnő pompás ételekkel, csodálatos érzékiséggel és buja tájjal varázsolja el olvasóit, miközben a föld egyik legromantikusabb vidékére kalauzolja őket. Elizabeth Adler tizenhat regény világszerte ismert szerzője. A Toszkánai nyár című nagy sikerű könyve már olvasható magyarul."

Értékelés: 10/7

Nincsenek megjegyzések: