2009. december 30., szerda

Film - Felkoppintva

Tegnap néztük anyuval ezt a filmet. Annyira aranyos film szerintem, ahogyan a szép, szőke leányzó egy kissé duci pasiba beleszeret, és a végén lesz egy aranyos kislányuk is. :)) Igazi romantikus filmecske. :)

"Felkoppintva
Knocked Up

amerikai
vígjáték

Hossza: 129 perc
Gyártás éve: 2007

Rendező: Judd Apatow

Főszereplők:

Seth Rogen (Ben Stone)
Katherine Heigl (Alison Scott)

Allison Scott egy celebvadász tévéműsornál dolgozik, és a karrierje éppen felívelőben van. Ám egy este bulizni megy nővérével, és a görbe estét egy bohókás, zöldpárti (de nem úgy) bohókás bumburnyák karjaiban fejezi be. A valószínűtlen egyéjszakás kaland eredménye csak hetekkel később jelentkezik, először reggeli rosszullétek formájában... Allison úgy dönt, megtartja a babát, a kérdés már csak az, hogy egyedül vág bele a nagy kalandba, vagy megpróbál esélyt adni a mit sem sejtő apának - aki maga is egy nagyra nőtt gyerek, és még esze ágában sem volt megállapodni és családot alapítani, és együtt héderezik és ökörködik hasonszőrű cimboráival...

Szereplők: Paul Rudd (Pete), Leslie Mann (Debbie), Jason Segel (Jason), Jay Baruchel (Jay), Harold Ramis (Ben apja) Joanna Kerns (Alison anyja) Jonah Hill (Jonah) Martin Starr (Martin)

Munkatársak: Gyártó: Universal Pictures, Forgalmazó: UIP-Duna Film , író: Judd Apatow, Operatőr: Eric Alan Edwards

Mozipremier: 2007. október 4. (Magyarország)"

Nincsenek megjegyzések: