2012. szeptember 14., péntek

Könyv - Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 3. – Egyedül

Elolvasva: 2012. 09. 08.
Nem is tudok mit mondani a sorozatról, csak egyszerűen azt, hogy IMÁDOM és BELESZERETTEM! :) Még akkor is, hogy ha ez a rész egy kicsit szomorkásra sikeredett Reni részéről. De ahogy olvastam egyre jobban jöttek vissza olyan érzések, amit az én gimis éveimbe voltak énbennem és most újra átéltem. Nagyon jó volt! :) A szereplőket egyre jobban kezdem megkedvelni, még Virágot és Kingát is. Na jó csak van egy kivétel: Viki. Nagyon bejön az osztály, az osztályközösség, a sok csíny és amit a fiúk művelnek, az nem semmi. Mint diák szívesen járnék ebbe a gimibe, mint tanár lehet, hogy az idegeimnek táncolnának a diákok.
Na és persze ott van Cortez, az örökös rossz fiú, akiért mindenki odavan, csakúgy mint Reni. De hogy mi mehet ott a suliban, mikor Cortez imádat indul be?? Vicces lehet! :)

"Reni a hosszú és unalmas nyári szünet után alig várja, hogy viszontláthassa osztálytársait, és persze főleg Cortezt…

Tizedik első félévében azonban egyre több problémával kell megküzdenie: Arnold külön utakon jár, Virág szerelmes lesz (és ezúttal nem egy tinibálványba), Kinga újabb és újabb mániákkal áll elő, na és Cortez… őrajta aztán végképp nem lehet kiigazodni.

Mindeközben továbbra is pörög az élet a Szent Johannában: új kihívások, új események és új balhék követik egymást…"

Értékelés: 4,5

Nincsenek megjegyzések: